1-1 mot Alta

Mye bra fra hjemmelaget i søndagens treningskamp mot Alta.

Hovedtrener Frode Lafton var meget fornøyd med det hjemmelaget presterte den første omgangen mot divisjonskollega Alta i dagens treningskamp på Aka Arena.

Disse startet mot Alta: Alexander Pedersen, Magnus Johannessen, Marko Jankovic, Joakim Rishovd, Asgeir Ingolfsson, Alexander Groven, Sivert Bukten, Håkon Langdalen, Sami Kamel, Daniel Østebø, Kristoffer Hoven.

Benyttede spillere: Benjamin Omerovic, Kenneth Diallo, Sivert Øverby, Andreas Skattum Nordby, Jardar Jameson, Kristian Kjær Berntsen og Ådne Nordbø.

1.omg: Det var høy intensitet fra samtlige elleve som entret banen de første 45. minuttene. 1-0 kommer etter en flott slått pasning fra Asgeir Thor Ingolfsson som finner Kristoffer Hoven, som klinker ballen mål.

Vi kommer til et par brukbare sjanser til flere mål, men headingen til Joakim Rishovd går over, mens målscorer Hoven alene med keeper ikke greier å sette ballen i mål. Alta skaper ikke allverden i første omgangen på Aka Arena.

Vi gjør et bytte i løpet av den første omgangen: Marko Valdimar Jankovic (skade) ut - inn Benjamin Omerovic

2.omg: Alta helt klart mer med i den andre omgangen. Felix Jacobsen utligner for gjestene når han setter en retur fra Alexander Pedersen i mål fra kort hold.

Andreas Skattum Nordby fyrer av et skudd som keeper må gi retur på, men Alta keeperen når sin egen retur først, rett foran en jagende Kenneth Diallo.

Kampen ender 1-1

Hør hva Frode Lafton sa til HBK TV etter 1-1 mot Alta ⇓