2-1 seier mot Kongsberg.

Mandagens rekruttkamp for HBK endte med 2-1 til vertene etter scoringer av Andreas S. Nordby og Ådne Nordbø.

Det var et spille- og revansjesugent HBK2 lag som mandag kveld møtte Kongsberg til kamp på Aka arena. Stortapet fra vårens møte skulle revansjeres og det ble tidlig klart hvem av lagene som ville mest. HBK styrte det aller meste før pause og Kongsberg hadde knapt en eneste målsjanse.

Andreas scorer det første målet midtveis i første omgang etter en flott skuddfinte og plassering i lengste hjørne. En typisk "signaturscoring" fra den fotrappe og kvikke spissen. Samme mann har senere i omgangen en gedigen sjanse, men blir noe forstyrret av en forsvarer som gjør at ballen ikke går over streken.

HBK-mannskapet produserer sjanser på løpende bånd, men det er kun 1-0 til pause.

Jeg er meget godt fornøyd med hvordan gutta spiller fotball i dag. Vi bruker ballen mye, vender fra side til side og skaper massevis av sjanser

— Steffen Schei

Andre omgang fortsetter slik første sluttet; HBK triller ball, mens Kongsberg ligger lavt og kompakt. Etter 60min prøver Kongsberg å spille seg ut bakfra, men banens gigant, Magnus Johannessen, er våken og bryter pasningen, spiller uselvisk videre til Ådne Nordbø som har en enkel oppgave med å sette inn 2-0 til HBK.

Etter 2-0 målet skjer det ikke all verden på Aka Arena før Kongsberg plutselig scorer på en av sine få visitter på HBKs banehalvdel. Etter dette bølger kampen frem og tilbake, men forsvaret til de hvitkledde rydder unna det meste som kommer. Kampen ender 2-1, og seieren er fullt fortjent til HBK, som med det tar et godt steg unna nedrykksplass og mest sannsynlig er klar for neste års 4.divisjon.

- Jeg er meget godt fornøyd med hvordan gutta spiller fotball i dag. Vi bruker ballen mye, vender fra side til side og skaper massevis av sjanser, sier Steffen Schei til honefossbk.no

Annonse fra Obos-ligaen: