A-laget: Ny keepertrener klar

John Menzies (44) blir ny keepertrener for Hønefoss BK sitt A-lag i 2018

John Hamilton Menzies er født 11 november 1973 i Inverness , Skottland.
Noen vet kanskje at han startet sin karriere som keeper i 8 års alderen på skolelaget til Dingwall tidligere burgh, i regionen Highland i Skottland.
Ble valgt ut som keeper allerede fra første dag, og de sa han hadde den riktige «galskapen» som skulle til for å kunne stå i mål, og fikk deretter kallenavnet "Mingus".

Senere passet han målet for Dingwall Vics 1985-1988, gikk videre til Ross County 1988-1991 G15/18, og prøvespilte også for landslaget U15, samt spill i krets fotball - Highland Region. Gikk så videre til Nairn County 1991-1994. Han flyttet så til England - Porthmouth,hvor han fortsatte med amatørfotball i forskjellige klubber i perioden 1995-98. Flyttet så tilbake til Dingwall og fortsatte for Contin FC de neste 3 år. Contin FC kom til finalen i «Highland Amateur» 2 av disse 3 årene (1997 – 1999), og de vant finalen i «Highland Amateur» i 1999.

Kilde: ⇑ www.jif.no/

Vi ønsker John Menzies velkommen til Hønefoss BK.

De siste årene ha John Menzies vært en "skotsk potet" med mange oppgaver rundt Jevnaker Fotball. Ansvaret for keepertreningene til A-laget har vært en av de mange oppgavene han har ansvar for i klubben litt lenger nord for Hønefoss.

Menzies skal fortsatt jobbe for Jevnaker, så dette vil være en bra løsning for begge klubber.

HBK TV satser på å få tatt en prat med Hamilton i løpet av uken.

Vi takker Ismet Duracak for samarbeidet!

Vi takker Ismet Duracak for hans flotte jobb som keepertrener i klubben.