Animer.no - Ny partner i 2018

Hønefoss BK er veldig glade for at vi har fått med ANIMER.no som partner i 2018.

ANIMER.no - NY SPONSOR 2018

Tidligere denne måneden signerte Hønefoss Ballklubb og ANIMER.no en avtale som gjelder hele 2018 sesongen. ANIMER.no er en animasjonsbedrift som med base i Oslo som har hatt en eksepsjonell vekst siden oppstarten i 2016. ANIMER.no lager skreddersydde animasjonsvideoer til alle typer bedrifter og organisasjoner. Blant bedriftene som ANIMER.no har i sin portefølje er blant annet: Medietilsynet, Sparebank 1 – Regnskapshuset, Oslo Taxi, Elkjøp og Buypass for å nevne noen få. Vi i HBK gleder oss til å starte med samarbeidet i 2018!

Les mer om vår nyeste samarbeidspartner:

ANIMER.no

Lik oss på Facebook for å holde deg oppdatert på blogg og videoer vi publiserer!

Her er pressemeldingen fra Animer AS vedrørende det nye samarbeidet:

Animasjonsbyrået Animer vil løfte frem østlandske merkevarer ved hjelp av animasjon! Nå signerer de samarbeidsavtale med Hønefoss Ballkubb for år 2018.

”Hønefoss Ballklubb er en av landets eldste klubber med mye flott historie. Det er en klubb med store ambisjoner som matcher Animer profil messig. Til tross for at Animer er et ungt selskap, deler vi ambisjonene til Hønefoss Ballklubb om å drive selskapet som en “klubb” i toppen av norsk næringsliv - noe som har gjort at Animer har vokst fra 2 til 26 arbeidsplasser på kun 1 år!” sier Claes Reitan

Animer leverer animasjonsvideoer bedrifter kan bruke til opplæring internt, eller opplysningsvideoer man kan bruke til å promotere bedriften på en enklere og mer engasjerende måte. Animer har allerede fått tillit fra store merkenavn som 7-eleven, Forbrukerombudet, Helsedirektoratet, NAV, Oslo kommune m.fl. ”Vi gleder oss veldig til å bli en del av nettverket rundt Hønefoss Ballklubb, og vi håper at vi sammen kan nå elite-status i løpet av kort tid.” avslutter Claes fra Animer AS.

Om ANIMER.no

Deres fokus ligger i stor grad på budskapsformidlingen gjennom en god idé og et tilpasset manus. Derfor har dem en stab med dyktige manusforfattere som brenner for å finne de riktige ordene, formuleringene og argumentene til din video. Med en stor database med profesjonelle stemmetalenter kjent fra TV og radio er dem sikre på at du klarer å finne den riktige stemmen som skal gi liv, tyngde og troverdighet til filmen.

Det spiller ingen rolle hvor stor eller liten bedriften din er – dem leverer en total produksjon med skreddersydd visuell grafikk tilpasset din bedrift, slik at du skal være sikker på at animasjonsvideoen du får av dem er unik.

Ny sponsor
Vi gleder oss veldig til å bli en del av nettverket rundt Hønefoss Ballklubb, sier Cleas Reitan

Sjekk ut mer om Animer og deres produksjoner ved å ta en titt på deres nettside

Kort om ANIMER.no