Bunnsolid åpning av våprsesongen av G19

Tross en liten Junior Avdeling

Juniorgutta G19 leder nå 1.div klart med full pott etter 3 kamper og 31-3 i målforskjell. De har spilt mot Drammen BK (14-1), Åmot/Modum2 (12-0) og onsdag kveld spilte de mot Jevnaker og slo de klart 5-2. Dette er imponerende resultater når vi vet at mange av disse gutta er kun 15 år ennå. Lagets toppscorer, Marius Opdahl, er kun 15 år og har scoret 14 mål på 3 kamper. Den blir vanskelig å slå.

Vi har en liten junioravd med spillere som veksler mellom HBK 2 og G19. 24 spillere er hovedstammen i 2 serier. Det er klart HBK 2 er en god læringsarena for juniorene og resultatene i G19 serien viser det.

I tillegg til at ungguttene får bryne seg mot 20 kg tyngre 4.div. spillere, har G19 også spillere som nå får lukte på A-lagsspill, bl.a. vår eminente spiss Ådne Nordbø.

Klubben er på rett vei når det gjelder oppfostring av nye talenter.

God stemning i bortegarderoben etter kampen mot Jevnaker ↓