Daniar Ali Mohamed klar for Hønefoss BK

Daniar Ali Mohamed var med i troppen mot Moss på Melløs stadion sist søndag.

Som sikkert noen fikk med seg var det et nytt navn som dukket i søndagens tropp mot Moss.

Daniar Ali Mohamed 22 år spilte fjorårets sesong for Funnefoss/Vormsund (FUVO). Der spilte han blant annet mot Mjølner på Narvik kunstgress en kamp FUVO vant 2-1. Mjølner rykket som kjent opp til PostNord-ligaen, der vi skal møte de 20.mai.

Daniar Ali Mohamed trives best i rollen som back og på kanten.

Andre klubber som Daniar har spilt for på yngre og seniornivå er følgende: Lørenskog, Skeid, Strømsgodset, Lillestrøm, Strømmen og Funnefoss/Vormsund.

Dette sier Daniar om å spille for Hønefoss:

- Veldig fin klubb som gjør sakene sine profesjonelt. Jeg tror det er et riktig sted for meg til å ta neste steget. Gleder meg til å komme på hver eneste trening og kamp. Jeg håper jeg og resten av laget kan utvikle oss til å bli enda bedre, sier Daniar til honefossbk.no

Vi ønsker Daniar Ali Mohamed velkommen til Hønefoss BK