DOBBELTKAMP SØNDAG 16.SEPTEMBER PÅ AKA ARENA

Søndag 16.september spiller begge våre A-lag herrer/kvinner viktige kamper i henholdsvis 2.div kvinner og PostNord-ligaen.

Våre damer møter Raufoss kl.14.30, mens vårt herrelag tar i mot Bærum kl.18.00 på samme sted.

Støtt opp om lagene våre søndag!

Damene leder sin avdeling i 2.divisjon med 3.poeng foran utfordrer Kongsvinger, før søndagens oppgjør mot Raufoss. Sist vi møtte Raufoss endte det uavgjort 2-2 på NAMMO stadion. Etter at Silje Bekkåsen Nyhagen sendte oss i føringen med 0-1 scoret totningene to ganger før Malin Edwin utlignet ti minutter før slutt. Raufoss er på en femteplass på tabellen etter 17 kamper opp til våre damer på topp skiller det femten poeng mellom lagene. Så kampen om å spille kvalifiseringskamper til 1.divisjon står mellom Hønefoss BK og Kongsvinger. Disse to lagene sammen med Røa 2 kan alle vinne avdelingen, men som toer-lag kan ikke Røa rykke opp til 1.divisjon.

Våre herrer kjemper i motsatt ende av tabellen, men selv om det ser vanskelig ut med tanke på å redde plassen i PostNord-ligaen, er muligheten der fortsatt. Søndag kommer Bærum på besøk et av to lag vi har slått i årets PostNord-liga. Oppgjøret mellom lagene på Sandvika stadion endte med 2-1 seier etter at begge våre mål ble scoret av Kristoffer Hoven. Det er åtte poeng opp til sikker plass, den plassen har for øyeblikket Nybergsund IL Trysil. Det skal kjempes i sju kamper til om til sammen 21 poeng.

Så vi håper på god støtte fra tribunen søndag 16.september, når damene får besøk av Raufoss og gutta tar imot Bærum.

Spillere fra klubben har gratis inngang!

Alle spillere i klubben kommer gratis inn (inngang H) ved fremvising av sitt medlemskort. Vi håper at samtlige lag i klubben støtter opp om våre A-lag i søndagens kamper – LA OSS FYLLE FELT H!