Frode Lafton om oppsettet

HBK TV tok en prat med Frode Lafton etter mandagens trening/jojo test i kunstgresshallen.

Onsdag tar A-laget en ferie fra fellestreninger frem til 4.januar. Da starter oppkjøringen til seriestarten i PostNord-ligaen avdeling 1 som starter 14.april. Det skal spilles 9 treningskamper den første mot Frigg på Aka Arena 27 januar.

Hvem vi møter i avdeling 1 fikk vi vite på lørdag - flere lag med meritter i norsk toppfotball vil stå på motsatt banehalvdel i neste års PostNord-liga blant annet Fredrikstad og Moss. Det vil bli flytur både til Finnmark og Nordland der vi igjen skal måle krefter mot Alta. Mjølner blir et nytt bekjentskap for klubb og supportere de rykket opp fra 3.divisjon.

Foruten to flyturer nordover - vil reiseruten for de som ønsker å følge Hønefoss BK sine bortekamper bli langt kortere enn det var i årets sesong. Likevel dukket det opp trofaste supportere på alle lagets bortekamper denne sesongen, noe som både spillere, støtteapparat og klubben satt stor pris på.

HBK TV tok en prat med Frode Lafton etter at spillerne mandag hadde gjennomført årets siste test (jojo). Hør hva Lafton sier om lagene vi møter neste år og om ståa i laget før spillerne tar ferie fra onsdag 6.desember frem til 4.januar ⇓

Les flere nyheter om A-laget ⇓