Full rulle i FFU-fotballen

Nå har alle våre FFU-lag kommet i gang med seriespillet i Fairplay serien

Bulldogs var første lag av tre som startet seriespillet, mens Tigers og Lions hadde sine seriepremierer lørdag 5.mai.

TIGERS

Hønefoss BK Tigers tok lørdag turen til Føyka kunstgress (Asker) der de spilte sine to første seriekamper mot Asker og Kongsberg.

Det ble to jevne kamper med mange mål. Første kamp mot Asker endte med 9-8 tap etter at Tigers ledet 6-5 til pause.

Andre kampen denne lørdagen var mot Kongsberg. Dette ble også en meget jevn kamp med mange scoringer til begge lag. Kongsberg avgjør kampen helt på tampen av den andre omgangen i sin favør og vinner 7-6.

LIONS

Hønefoss BK Lions var vertskap når Åmot, Sande og Stoppen United gjestet Hønefoss Akademibane sist lørdag. Der som på Føyka spilte alle lagene to kamper hver.

Lions møtte Åmot i sin første kamp. Etter en jevnspilt kamp ble Åmot som til slutt stakk av med seieren.

Kampen mot Stoppen United ble enda litt jevnere. Et spennende og tett oppgjør endte til slutt med uavgjort 5-5.

Vi takker lagene som besøkte Hønefoss denne lørdagen, der alle lag opptrådte i god FAIR PLAY-ånd både på og utenfor banen.

Hønefoss BK FFU takker COOP MEGA (Hønegaten) for sponsing av frukt til spillerne mellom kampene.

IMG_0001
Takk til COOP MEGA (Hønegaten) for frukten vi fikk, det var noe spillerne satte stor pris på!

Kamper og resultater kan dere se ved å trykke på lagene:

Bulldogs

Lions

Tigers

IMG_0013
Åmot og Sande to lag som bidro med god FAIR Play-ånd under lørdagens kamper på Hønefoss Akademibane