G16-2 med storseier

G16-2 med storseier i sin 14 strake kamp uten tap

For en og halv uke siden opplevde G16-2 laget noe uvanlig, dem måtte gi fra seg 2 poeng etter å ha spilt 3-3 hjemme mot Strømsgodset. Dette var en blytung kamp hvor HBK laget kun stilte med 10 friske spillere. Etter første omgang lå laget under 3-1, men kjempet seg tappert inn i andre omgangen. Laget dominerte spillet, og det var mer imponerende at dem ikke vant enn at de kom tilbake fra å ha ligget under.

I denne serierunden gikk ferden videre til Kongsberg. HBK skulle møte Kongsberg 2, laget som før denne serierunden var det laget som hadde sluppet inn færrest mål, bortsett fra HBK. Kongsberg stilte mannesterke, hvor halve laget var bestående av første lagspillere. Kongsberg sitt første lag topper for øvrig interkrets ligaen hvor HBK G16-1 spiller.

HBK G16-2 var nådeløse mot Kongsberg. HBK laget scorer åtte utrolig fine mål, produsert av hele laget som en samlet enhet. Men med litt hjelp fra dommeren, og noen litt søvnige forsvarsspillere, slipper ligaen mest gjerrige lag inn fire veldig enkle mål, den ene var for øvrig en feil idømt straffe, men sånt skjer.
Bortsett fra de fire målene, så var Kongsberg borti ballen ved avspark, utspark og innkast. HBK toppet sin 14 strake kamp uten tap med sifrene 8-4 på bortebane.

På disse 14 kampene har G16-2 laget scoret utrolige 76 mål og holdt nullen 8 ganger.