G16-2 toget tøffer videre

G16-2 med flotte prestasjoner i Sandarcup (kvartfinale) og vinnere av Ringeriksmesterskapet i sommermånedene. Høstsesongen har startet med tre strake seire.

G16-2 har hatt en meget bra sommer. De kom til kvartfinalen i Sandarcup, hvor de var det laget fra lavest divisjon i sin pulje. Etter Sandarcupen ble de kronet til Ringeriksmestere i Ringeriksmesterskaps cupen, uten å slippe inn ett eneste mål.

G16-2 har startet høstsesongen forrykende. Tre strake seire mot de lagene som er antatt topp 4.

Første runde (G16 1.div - H) tok Kongsberg 2 turen til Aka for å nyte klassefotball. De ble feid av banen med sifrene 10-1. Hvor Kongsberg treneren sier etter kampen at de fikk seg en leksjon i moderne fotball.

Andre kamp ut var borte mot Gol. Gol vant serien med 1 poeng foran HBK i vår. Og forrige møte mellom de to lagene endte 4-4, etter at HBK hadde ligget under 4-1 til pause hjemme på Aka Arena.

Denne gangen spilte HBK på bortebane og kjempet til seg en knall sterk 4-3 sier. Etter en jevnspilt første omgang, hvor stilling ble 1-1, tok det full fyr i andre omgangen. 5 mål, 2 skader og 1 utvisning, og Gol benken var borte og dyttet til HBK treneren. Det mildt sagt kokte på Gol Stadion. Men HBK er ikke laget som legger seg ned, de kriger og til tider rundspiller Gol laget i andreomgangen.

Tredje kamp ut stod Mjøndalen på motsatt side på Aka. De tok 3 plassen bak HBK i fjor, og forrige møte endte 5-4 til HBK, etter at HBK hadde ledet 4-0 til pause. Så det var et hevnlystent Mjøndalen som startet best denne gangen. De hadde det meste av spillet den første halvtimen og ledet 1-0. HBK sloss seg inn i kampen og klarer å score to kjappe mål på tampen av første omgangen.

Etter pause var de ett lag som styrte showet. HBK drar frem den røde løperen og byr frem til festfotball. De kruser inn til en sterk 7-1 seier.

G16-2 laget topper nå 1 divisjonen etter 3 serierunder, og har allerede hele 16 pluss mål.

Dette laget er nå ubeseiret i ligaen på hele 19 kamper. Det er nå 1 år siden de tapte i ligaen, og de har scoret 111 mål på 19 kamper, og kun sluppet inn 23 mål.