G16 - Seier over Vestfossen

Mye bra angrepsspill fra hjemmelaget, da de slo Vestfossen i årets første kamp i Vinterserien.

RingeriksKraft.png

HBK Team Ringeriks-Kraft - Vestfossen 5-1

En kamp hvor hjemmelaget styrte fra ende til annen. Litt forsinket start gjorde at starten ble litt stressende, men etterhvert satte spillet seg. Mye bra pasningsspill og kombinasjoner fra hjemmelaget. Vestfossen hang ikke med og hjemmelaget truet frempå mange ganger. Slet litt med å skape de helt store sjansene hele tiden, men kom allikevel til nok sjanser.

I tillegg til mye bra angrepsspill fra hjemmelaget, så var også forsvarsspillet på plass. Tross noen små glipper i første omgang, så holdt forsvaret til HBK gått unna for motstanderen. Selv Vestfossen sine to gode spisser klarte ikke skape det helt store.

HBK styrte kampen fra start til slutt og vant komfortabelt 5-1 hjemme i første Vinterseriekamp.

Målscorere(assist):
1-0 Oskar Jæger Bentzen (Vetle Dolve)
2-1 Mads Volden (Simen Mala)
3-1 Simen Mala (Mads Volden)
4-1 Magnus Stevnebø (Simen Mala)
5-1 Mads Volden (Simen Mala)