G16 vant 3-0 mot Slemmestad

Slemmestad - HBK Team Ringeriks-Kraft 0-3 (0-2)

En god førsteomgang av HBK. Styrte det meste av banespillet, produserte sjanser og la press på Slemmestad defensivt. Stolpeskudd og noen avslutninger rett utenfor målet ble det også i denne omgangen i tillegg til 2 scoringer. Mye bra kombinasjonsspill av bortelaget som gjorde at motstanderen ikke hang med helt i store deler av omgangen.

Andre omgangen ble en noe annen affære. Rotete offensivt spill og ikke like bra i det defensive som tidligere. Slemmestad yppet seg mer frempå og skaffet seg flere sjanser til å komme inn i kampen igjen, men var ikke kliniske nok. I tillegg hadde HBK en veldig god sisteskanse i Jonas Ødegaard Holmen. På tampen av omgangen kommer bortelaget gjennom på en sjelden visit og Oskar Bentzen setter sin andre scoring for dagen og lagets tredje.

HBK Team Ringeriks-Krafts tropp:
Jonas Ødegaard Holmen, Fredrik Loe, Even Finsand, Thomas Bondehagen, Sebastian Ask, Halvard Kvamme Urnes, Henrik Hjerpseth, Mads Volden, Oskar Jæger Bentzen, Magnus Stevnebø, Simen Mala, Aleksander Jakobsen, Vetle Dolve

Målscorere:
0-1 Oskar Jæger Bentzen (Halvard Kvamme Urnes)
0-2 Simen Mala
0-3 Oskar Jæger Bentzen

Slemmestad - HBK Team Ringeriks-Kraft 0-3 (0-2)