Håper alle har kost seg masse

Vi håper dere alle har hatt en strålende helg, og kost dere masse med lagkameratene/venninner under årets HBK Knøttefestival!

Se bilder fra HBK Knøttefestival ⇓ LES MER UNDER BILDENE!

Takk til deltagere, dommere, dugnadspersonell og frivillige samt alle besøkende.

Været kunne vi ikke klage denne gangen, sol og fotball går godt i lag. Det fikk vi oppleve i Hønefoss Idrettspark/Aka Arena da HBK Knøttefestival ble arrangert for førtiende gang denne helgen.

Vi håper klubber, spillere, støttapparat og publikum sitter igjen med en god følelse og har hatt et par vellykkede dager sammen med oss under årets HBK Knøttefestival

Hønefoss BK vil rette en stor takk til alle dommere som har gjort en utmerket jobb gjennom 530 kamper i solskinnet.

Klubben ønsker å rette en stor takk til de som har stilt opp på dugnad for at knøttefestivalen igjen skulle bli vellykket.

Dere er viktige brikker for at klubben kan gjennomføre et slikt stort arrangement år etter år.

Med hjerte for byen!

Klubben er utrolig glad for at Tronrud EIENDOM takket ja til å være hovedsponsor for HBK Knøttefestival 2018 og ser frem til videre samarbeide.

En fortjent takk sender vi også til Hønefoss skole som åpnet for overnatting til spillere og ledere, til Mesterbygg Ringerike for kjøring av mål til knøttefestivalen.

Og for god støtte fra banemester i Hønefoss idrettspark.

Vi takker også Bertel O. Steen Ringerike og Profil Montering for lån av bil denne helgen.

På vegne av HBK

TUSEN TAKK!