HBK G16 - Ny seier i Vinterserien

Vinterserien 15.03.2017 - Hønefoss BK G16 Team Ringeriks-Kraft - Modum 4-0 (3-0)

Tredje strake seier i Vinterserien da laget møtte Modum på Aka Arena onsdagskveld.

Hønefoss BK G16

Det var klart for en liten gruppefinale mellom nr 1 og nr 2. Bortelaget gikk ut i et forrykende tempo og prøvde å ta HBK høyt. Dette lykkes de nesten med. De skapte noe gode sjanser i starten av omgangen og tok styringa på kampen.

Men etter en litt stressende start så klarte hjemmelaget gradvis å spille seg inn i kampen. Hønefoss begynte å skape noen sjanser selv. I denne perioden var Modum frempå igjen på noen farligheter, uten å sette ballen i nettet.

Men fra Andreas Alknäs setter den første pinnen, så har HBK tatt over styringa. Da begynner spillet å sitte i større grad og man har også klart å få kontroll på det defensive. Før dommeren blåser av til pause har Simen Mala satt inn 2-0 og Andreas Alknäs setter sin andre til stillinga 3-0.

Andre omgang fortsetter der første omgang avslutta. HBK går ut å vil fortsatt styre kampen. Hjemmelaget spiller med selvtillit og de jobber hardt i alle dueller. Simen setter inn sin andre og lagets fjerde scoringa som også blir sluttresultatet.

Keeperdebutanten Even Tangen Hagen gjør en veldig god figur når han kommer inn i andre omgang. Dessverre får han se det røde kortet etter at han må ut å avverge mulighet alene med Modum-spissen, og redder med hendene utenfor 16-meteren.

• Hønefoss BK -Modum 4-0 (3-0)

• 1-0 Andreas Alknäs (Elias Alexander Helgesen)

• 2-0 Simen Mala (Mads Volden)

• 3-0 Andreas Alknäs (Simen Mala)