Hønefoss BK G16.1 begynner å finne rytmen

Etter 4 seriekamper står HBK sitt 16 årslag med 4 poeng.

Hønefoss BK G16.1 Team Ringeriks-Kraft

RingeriksKraft

Etter 4 seriekamper står HBK sitt 16 årslag med 4 poeng. Første kamp borte mot Godset endte med et knepent 2-1 tap. Bortelaget åpnet som et fyrverkeri og la press på drammenserne med en gang. Høyt press og mange gjenvinninger, hvor de også tar ledelsen 1-0 etter et fint skudd fra Mads Volden. Deretter blir det en veldig rotete kamp fra ringerikingene og Godset tar over kampen. De scorer 2 og vinner til slutt fortjent.

Andre kamp er hjemme mot Gulset. Dette blir også en veldig jevn kamp. Ikke veldig mange sjanser og kampen ender til slutt 0-0. Et helt greit resultat, men skulle gjerne hatt 3 poeng der.

Neste kampen er borte mot Eik-Tønsberg. Dette blir en kamp med to ansikter. De første 50 minuttene styrer HBK kampen. Eik er farlige på kontringer, men det er Hønefoss som styrer kampbildet. HBK gjør års beste i første omgang og burde ha ledet. Scoringen kommer derimot rett etter pause. 0-1 etter et fint forarbeid av Simen Mala og Oskar Bentzen lukter på retur. Dessverre skjer det noe med bortelaget etter scoringen. De mister initiativet totalt. Herfra og inn kjører Eik over Hønefoss. De kommer på den ene farligheten etter den andre og stopper ikke før det står 5-1.

Fjerde runde og HBK tar i mot Nanset fra Larvik. Et Nanset-lag som står uten poeng etter 3 runder. Denne kampen er det igjen Hønefoss som styrer det meste av spillet. De spiller en ganske solid kamp, uten å produsere de alt for mange sjansene. Nanset er skumle på overganger og Joakim Karadas i mål for HBK er god mellom stengene og holder de inne i kampen. I andre enden har hjemmelaget en fighter ved navn Sindre Bråthen som kjemper først tappert og får lagt ballen foran mål til kaptein Halvard Urnes som setter 1-0. Helt på slutten av kampen fighter Sindre seg til en scoring selv etter å ha blitt spilt gjennom av Mads Volden. 2-0 til Hønefoss som blir sluttresultatet og endelig en 3 poenger til Hønefoss BK Team Ringeriks-Kraft.