Jan Gundro Thorstensen

Hønefoss BK Kvinner: 4-0 tap mot Sarpsborg 08

Vi taper 4-0 i ettermiddagens kamp i 2.divisjon mot Sarpsborg 08.

Det er ikke ofte våre damer i 2.divisjon går av banen uten å ha scoret mot motstanderen. Sist det skjedde var nettopp mot dagens motstander Sarpsborg 08, da endte det med 2-0 tap på Aka Arena 13.mai 2017. Etter tapet mot særpingene i fjor har våre damer scoret i 21 seriekamper på rad i 2.divisjon.

Hønefoss BK startet med dette laget mot Sarpsborg 08: 12 Karianne Kvissel Ohren, 3 Ida Kristine Løvbrøtte, 6 Tonje Färber, 9 Madelen Dalland Larød, 16 Kristine Dahl Myrberg, 4 Kirsten Katarina Hellesø Prytz, 10 Maja Tryterud, 11 Synne Kristine Hamborg, 14 Iselin Barclay de Tolly Nitter, 5 Ingvill Hågensen, 21 Silje Bekkåsen Nyhagen

Benken: 1 Karolina Dabrowska Westbyn, 7 Malin Edwin, 19 Julie Simonsen Solberg, 22 Hanna Moe Pedersen

Til tross for at våre damer taper 4-0 mot Sarpsborg 08 kommer vi til flere gode muligheter, men dette ble en kamp der ingen av våre spillere klarte å få ballen forbi sisteskansen til vertene. Vi henger ikke helt med i forsvar i denne kampen, det gjør at hjemmelaget anført av deres spiss Julie Stafne Gustad med tre scoringer får det litt for enkelt mot oss i denne kampen.

Slik kom målene:

2.min 1-0 Julie Stafne Gustad