Knepent tap for juniorgutta i vinterserien

HBK tapte årets første kamp i vinterserien med knappest mulig margin da Hallingdal besøkte Aka Arena.

I en jevnspilt match trakk til slutt gjestene det lengste strået, og kunne ta med seg alle de tre poengene hjem igjen. Hallingene tok ledelsen 1-0 på overtid i 1. omgang etter svakt duellspill i vertenes forsvar. Bare minutter tidligere hadde Ådne Nordbø hadde en kjempesjanse til å gi HBK ledelsen, etter flott angrepsfotball av de hvitkledde.

Stillingskrigen fortsatte også etter hvilen, og omgangen forble målløs helt til kampuret rundet åtti minutter. I det 82. minutt doblet Hallingdals elegante midtbanespiller Alfred Richard Scriven ledelsen, og oppgjøret virket å være over. Daniel Østebø skapte ny spenning i matchen like før slutt da han sikkert ekspederte et straffespark i mål, etter at innbytter Marius Opdahl ureglementert hadde blitt felt innenfor sekstenmeterfeltet.

Neste kamp for G19-laget i vinterserien – som også fungerer som NM-kvalifisering - er søndag 12. februar borte mot Drammens BK.

KAMPFAKTA: G19 Vinterserie avd 01, onsdag 25. januar 2017 kl. 20.00, Aka Arena

HØNEFOSS BK – HALLINGDAL FK 1-2 (0-1)

46. min:      0-1
82. min:      0-2
89. min:      1-2  Daniel Østebø

HBK: Jonathan Endrerud Mathisen, Didrik Strømsod (Marius Opdahl fra 63. min), Aleksander Svartås Falla, Henrik S Selvig, Jørgen Thingstad (Mikkel Berg Hauge fra 63. min), Sivert Øverby (c), Sondre Andersson (Erik Oterhals fra 55. min), Even Bottolfs (Magnus Pettersen Gruer fra 45. min), Lasse Solum Moen, Ådne Nordbø (Filip Sæther fra 55. min) og Daniel Østebø.

Bidro også i troppen: Oscar R Knutsen og Tobias Vinjevoll

Gule kort: Ådne Nordbø (HBK) og Steffen Haugstad (HFK)

Dommer: Hans Egil Drolsum (Vikersund IF)

Ass. dommere: Edvard Helgerud (Sylling IF) og Eirik Smeby (Jevnaker IF)