Håkon

Langdalen og Jameson har terminert sine kontrakter

Håkon Langdalen og Jardar Jameson har blitt enige med klubben om at deres kontrakter med Hønefoss BK termineres.

Jardar Jameson og Håkon Langdalen har spilt sin siste kamp for Hønefoss Ballklubb. Begge hadde kontrakt med klubben ut sesongen 2018.

Håkon Langdalen har slitt med vond ankel og hofte, det er årsaken til at midtbanespilleren nå legger fotballskoa på hylla.

68 kamper har Håkon Langdalen spilt for Hønefoss BK i sine to perioder i klubben.

Håkon Langdalen om sitt valg

Jeg hadde et håp om at jeg skulle klare å fullføre ut sesongen, men som følge av store problemer med vond ankel og hofte så har jeg nå bestemt meg for å gi meg. Med disse plagene kommer jeg ikke opp på det nivået som kreves, og det går naturligvis utover gleden og motivasjonen for å spille.

Valget om å legge opp er vanskelig i den forstand at jeg elsker å spille fotball, men samtidig enkelt ettersom jeg rett og slett ikke har helsa til det lenger.

Jeg ønsker å takke trenerne for tillit og mulighet til å få spille i HBK igjen. Takk til alle supportere og folk rundt laget som støtter og hjelper til. Og takk til alle lagkameratene for to fine år - dere er en veldig bra gjeng.

Håkon

Jardar Jameson som står bokført med 17 serie og cupkamper for Hønefoss BK har valgt og terminere sin kontrakt med klubben.

Jardar Jameson
Jardar Jameson har terminert sin kontrakt med Hønefoss BK

Vi takker begge for innsatsen de har lagt ned for klubben, og ønsker dem lykke til i fortsettelsen.