Møter en gammel storhet 16.mai

Onsdag 16.mai møter vi en gammel storhet, når Fredrikstad gjester Hønefoss på fotballens nasjonaldag.

Sist vi møtte Fredrikstad var i OBOS-ligaen i 2015. Det endte med seier 2-0 på Aka Arena og 1-1 på Fredrikstad stadion.

I Norge er det bare Rosenborg som har flere cup og seriemesterskap enn Østfold-laget. Hele 20 mesterskaptitler har Fredrikstad samlet i premieskapet. Sist laget ble seriemestere var sesongen 1960-61, cupmestere ble laget sist i 2006.

Hønefoss BK og Fredrikstad har også møttes i Tippeligaen (Eliteserien) det var sesongen 2012. Oppgjørene den gang endte 1-1 (Aka Arena) og 0-2 (Fredrikstad Stadion) En av våre målscorere i 2-0 seieren var Tor Øyvind Stensæter Hovda.

Høgmo ansatt som hovedtrener

Per-Mathias Høgmo ble foran 2018 sesongen ansatt som lagets nye trener. Høgmo har trent både dame og herre landslaget for Norge. Han har også trent klubber som Rosenborg, Moss og Tromsø.

PostNord-ligaen avd 1

• Onsdag 16.mai kl.18.00 - Aka Arena

• Runde 5

• Hønefoss BK - Fredrikstad