Møter Mjølner på Aka Arena

Vi tar i mot Mjølner søndag 9.september på Aka Arena – kampstart kl.16.00

Lørdag 8.september og søndag 9.september spilles runde 19 i PostNord-ligaen avdeling 1.

Vi tar i mot Mjølner søndag 9.september på Aka Arena – kampstart kl.16.00.

Mjølner rykket opp fra 3.divisjon foran denne sesongen. Etter to tap mot Alta (0-1) og Asker (5-1) i runde 1 og 2, vant laget 2-1 over Moss (H) og 1-0 over Fredrikstad (B). Runden etter den overraskende seieren på Fredrikstad stadion ble det stortap mot Bærum 6-0. Etter stortapet vant laget fra Narvik de fire neste kampene, blant annet 2-1 over våre gutter. De siste kampene har de slitt litt tyngre, og vi må tilbake til 2.juli for å finne lagets siste seier som kom mot Stabæk 2 der de vant en målrik kamp hjemme på Narvik stadion med 4-3. På lagets seks siste kamper har det blitt fire tap og to uavgjorte kamper. De ligger på en sjuendeplass på tabellen med 27 poeng.

Hønefoss BK har fått ny hovedtrener Tor Thodusen som tiltrådte i jobben lørdag 1.september, samme dag hadde han sin første trening med laget, dagen etter søndag 2.september var det kamp mot Fredrikstad på bortebane. Det endte med tap 3-1 (2-0).

Både trenerteam og spillerne gleder seg til kampen mot Mjølner!

De håper selvfølgelig på støtte fra den tolvtemann i de gjenstående kampene, så ta turen til Aka Arena søndag kl.16.00 – MØT OPP OG STØTT LAGET!

Lørdag 8.sept:

Raufoss – Asker

Fram – Moss

Elverum – Alta

Søndag 9.sept:

Hønefoss BK – Mjølner

Bærum – Stabæk 2

Odd 2 – Fredrikstad

Nybergsund IL Trysil – Grorud

PostNord-ligaen avd 1

• Søndag 9.september kl.16.00 - Aka Arena

• RUNDE 19