Nardo vant på Nissekollen

Det endte med 2-0 tap mot serieleder Nardo på Nissekollen gras.

Nardo tar tak i kampen på eget gress. Vertene tar ledelsen etter et flott gjennomspill til Mats Nikko van der Weel som har en grei oppgave med å sette ballen forbi Alexander Pedersen til 1-0. Hønefoss BK kommer mer med i kampen utover i omgangen, og er fullt på høyde med serielederen de siste tjue minuttene. Vi skaper noen farligheter foran hjemmelagets Henrik Mathias Bakke etter noen godt slåtte cornere fra Christoffer Dalen og Asgeir Thor Ingolfsen, men ingen mål. 1-0 blir resultatet lagene går til pause med.

47.min Trace med en stor mulighet etter at han mottar ballen fra Nordby på ca. 14 meter, dessverre går skuddet fra Trace like utenfor. Nardo med en god mulighet et par minutter etter sjansen til Trace, men på utsiden av stolpen.

60.min Andreas Nordby fyrer fra 20 meter ballen via tverrligger til utspill fra keeper.

63.min 2-0 ikke helt fortjent etter det som har skjedd etter pause. Målet kommer etter innlegg som Jonas Ronglan Lindgård på merkeligvis får forbi Pedersen.

Debutanter

Ådne Nordbø kommer inn til sin debut for Hønefoss BK da han byttes inn i 67.min - ut Magnus Johannessen. David Taraldsen får også sin debut da han kommer inn for Asgeir Thor Ingolfsen i det 84.min.

Sivert Bukten tester skuddfoten i 75.min skuddet fra langt hold går ikke så langt over tverrliggeren.

Det er ikke tvil om at Nardo er et meget godt forsvarende lag, vi har til tider vanskeligheter med å komme gjennom det kompakte forssvaret til hjemmelaget. Etter 2-0 scoringen har Nardo hatt god kontroll på Nissekollen gras.

Kampen ebber ut med at Nardo tar sin femte strake seier av like mange mulige i årets 2.divisjon avd 2. Det betyr fortsatt tabelltopp for trønderlaget som også i fjor hadde en god start på sesongen.

KAMPFAKTA:

• PostNord-ligaen avd 2

• Søndag 14.mai - Nissekollen gras

• Nardo - Hønefoss BK 2-0 (1-0)

• Dommer: Ole-Alexander Ekeli Valen (Kråkerøy IL) Ass.dommer 1: Erlend Kjørsvik (Neset FK) Ass.dommer 2: Lars Emil Hjelting Evjen (Charlottenlund Sportsklubb)

• 16.min 1-0 Mats Nikko van der Weel

• 27.min Gult kort Henrik Kjeldsen Dahlen