Om kapteinrollen - Føles litt spesielt

Håkon Langdalen har trua på at vi kan få med poeng hjem til Hønefoss.

Sist hjemmekamp mot Vindbjart var det litt over 1100 tilskuere på Aka Arena du ga en 50 øring for hver tilskuer som kom til Fontenehuset i Hønefoss. 600,- er summen du har oversendt til mottaker Fontenehuset, si noen ord om dette?

Benjamin kom med en forespørsel om jeg kunne tenke meg å være med på en ordning der femti øre skulle bli gitt til et bra formål for hver tilskuer som møtte opp på Aka arena for å se oss spille mot Vindbjart.

Jeg har hørt mye fint om Fontenehuset i Hønefoss

— Håkon
Dette etter at han selv hadde vært med på det samme i forbindelse med sesongpremieren hjemme mot Notodden. Jeg så på det som en fin mulighet til å bidra med litt til et godt formål. Jeg har hørt mye fint om Fontenehuset Hønefoss og forstått at dette er en organisasjon som har hjulpet mange, og det var derfor fint å kunne gi en liten pengesum for å støtte arbeidet som gjøres her.

Vårt kapteinsteam består av deg, Joakim og Marko, de to sistnevnte blir ikke å finne i søndagens tropp mot Nardo, det betyr at du blir kampens kaptein, hva tenker du om den oppgaven?

Når det gjelder kapteinsrollen så må jeg innrømme at det vil nok føles litt spesielt å skulle ta på seg kapteinsbåndet for HBK. Jeg er klar over at det innebærer mer ansvar, men dette er en utfordring jeg ser frem til å ta.

Dere møter et lag som ikke har avgitt poeng på sine fire kamper, og pr. nå serieleder i PostNord-ligaen avd 2. Dine tanker før møte med serielederen?

Nardo har startet veldig godt, men jeg sitter med en følelse av at det likevel vil være muligheter for oss til å ta poeng. Vi har fått trent bra siden kampen mot Byåsen sist helg, og føler oss klare til å gi det vi har mot Nardo.

Annonse fra Obos-ligaen: