Sandberg Sport sponsoravtale ut 2019

To års avtale signert

Sandberg Sport 2018

Denne uken signerte vår samarbeidspartner Sandberg Sport en ny avtale som varer frem til 31.12.2019!

Som mange er kjent med så leverer Sandberg Sport utstyr til Hønefoss Ballklubb. Alle medlemmer av klubben har også fantastiske rabatter som dem kan benytte til innkjøp av nytt utstyr innen både fotball og andre idretter.

Kort om Sandberg Sport:

Sandberg Sport Hønefoss er en fullsortiment sportsbutikk med sykkel, ski og løp som spesialområder. Birkebeinerne er en stor og viktig kundegruppe for butikken. Vi selger bra med fottøy, bekledning og tilbehør til dem, noe som stiller store krav til utvalg og kompetanse. Vi samkjører til en viss grad vareutvalget med Sandberg Sport på Jevnaker.

De 950m² store lokalene er utnyttet fullt ut, vi har også en stor avdeling med bekledning for fritid og aktivt friluftsliv.

Kontakt Sandberg Sport

• Besøks adresse: Osloveien 75 3511 Hønefoss