Seieren glapp i siste spilleminutt

Det endte uavgjort 3-3 mellom Stabæk 2 og Hønefoss BK på Nadderud kunstgress

Stabæk 2 startet kampen mot Hønefoss BK med samtlige spillere som satt på benken i eliteserieoppgjøret mot Start (tap 2-1) på Sparebanken Sør Arena (Kristiansund). Ola Brynhildsen og Oscar Aga fikk begge noen minutter mot Start søndag.

Med mandagens kamper mellom Stabæk 2 - Hønefoss BK og Nybergsund IL Trysil - Fram har samtlige lag kommet halvveis i årets PostNordligaen avd 01.

Kristoffer Hoven utnytter en misforståelse mellom hjemmelagets keeper og en forsvarsspiller, dermed kan han enkelt sende ballen i et åpent mål til 1-0 allerede etter 30 sekunder på Nadderud. Kenneth Diallo har mulighet til å øke til 2-0 minuttet etter Hovens scoring, men denne gangen gjør vertenes keeper Simen Lillevik Kjellevold en god redning.

Stabæk 2 med frispark fra 19 meter, skuddet går metern utenfor målet til Pedersen (19.min) Hjemmelaget må like etter gjøre sitt første bytte på grunn av skade på Knut-Jørgen Rørnes Evensen - inn Peder Vogt.

Magnus Johannessen øker til 2-0 når halvtimen nærmer seg, foruten en flott scoring, må vi også fremheve spillet i forkant for scoringen.

Stabæk 2 reduserer til 1-2 ved Ola Brynhildsen (34.min), men det tar ikke lang tid får vi igjen er to mål foran. Alexander Groven setter 3-1 når han header en godt slått corner i mål, minuttet etter vertenes redusering.

Vertene med ny redusering et par minutter før pause 2-3 fra en liggende Christopher Georgiou Hurleen

Omgangen avsluttes med et skudd fra vertene som går et par meter utenfor. Dermed tar lagene pause på stillingen 2-3

Begge lag skaper muligheter for flere mål i den første omgangen, men Hønefoss BK med fortjent ledelse etter halvspilt kamp på Nadderud.

Asgeir Thor Ingolfsson får sitt fjerde gule kort for sesongen, det betyr at islendingen må stå over neste kamp mot Grorud. Kristoffer Hoven får direkte rødt kort etter timen på Nadderud, dermed blir han eller ikke blir å se i troppen mot Grorud kommende søndag.

Innbytter Daniel Østebø nær scoring like etter at han har kommet inn for Kenneth Diallo, men ballen går halvmetern utenfor (83.min)

Etter å ha holdt Stabæk 2 unna de store sjansene etter at Kristoffer Hoven ble utvist i det 60.minutt, scorer vertenes Herman Geelmuyden utligningsmålet i det siste spilleminuttet på Nadderud.

Dermed ender det uavgjort 3-3 i oppgjøret i bunnstriden i PostNord-ligaen avd 01.

PostNord-ligaen avd 1

• RUNDE 13

• Mandag 9.juli - Nadderud kunstgress 2

• Stabæk 2 - Hønefoss BK