Søndag møter vi Alta på Aka Arena

Søndag er det klart for vår sjette treningskamp, den spilles mot divisjonskollega Alta på Aka Arena kl.12.00

TRENINGSKAMP

Søndag 11.mars kl.12.00 - AKA ARENA

Hønefoss BK - Alta

Alta IF er på sin andre tur sørover denne helgen. På lagets første tur 9-11.februar spilte laget to treningskamper mot Skeid (tap 5-0) og Grorud (tap 3-0).

De har også spilt mot Tromsdalen (18.feb) en kamp Alta ledet 3-1, men OBOS-laget både reduserte og utlignet til 3-3, som ble sluttresultatet i Finnmarkshallen.

Alta spilte i kveld sin første av to treningskamper på sin andre tur sørover. Motstander var Asker på Føyka, det endte med 1-0 seier til Alta som til søndag kommer til Aka Arena.

Vi gleder oss til igjen å få treffe Thomas Braaten som står med 33 obligatoriske kamper for Hønefoss BK, den siste mot Åsane 1.november 2015 (3-3). 2016 sesongen spilte han for Ull/Kisa OBOS-ligaen før han vendte hjem til Alta i 2017.