KAMP OG MATCHBALLSPONSOR

Bryn Byggklima er kampsponsor - Vardar er matchballsponsor når Hønefoss BK møter Egersunds på Aka Arena søndag 21.mai kl.16.00.

Kampsponsor:

Bryn Byggklima

Bryn Byggklima AS har siden etableringen i 1985 blitt en betydelig aktør på østlandet innen installasjon og service på klimaanlegg til yrkesbygg.

Våre kompetansefelt innen ventilasjon er:

Entreprise, rehablitering, service, automatikk, kjøling og renluftsteknikk.

Bryn Byggklima AS har i dag 6 avdelingskontorer, 1 satelitt kontor  og 150 ansatte.

Selskapet omsetter for ca 350 mill. eks. mva. Bedriftens hovedkontor ligger i Asker.

Våre avdelinger er:

Asker
Hønefoss
Moss
Jessheim
Vestfold
Trondheim

Besøk deres hjemmeside

MATCHBALLSPONSOR

Vardar

Vardars ambisjoner er verdiskapning gjennom langsiktige investeringer innen fornybar energi. Kjernevirksomheten er vannkraft, vindkraft og bioenergi i Norge, Sverige og de baltiske landene.

For å støtte opp under en langsiktig utvikling av kjernevirksomheten, er innovasjon en del av selskapets strategi. Aktivitetene innen dette området er rettet mot utvikling av teknologi for utnyttelse av fornybare energikilder.

Besøk deres hjemmeside