Storseier over serielederen

Hønefoss BK Kvinner med storseier over serieleder Kongsvinger i tirsdagens kamp på Gjemselund kunstgress.

Serieleder Kongsvinger hadde lite å stille opp med i mandagens kamp mot våre damer på Gjemselund kunstgress. Med kveldens seier klatret Hønefoss BK opp på annenplass etter at Røa 2 hadde overtatt den plassen omtrent et døgn. Med 6-2 (4-1) er nå våre damer to poeng bak serieleder Kongsvinger.

Iselin Barclay de Tolly Nitter scorer først på Gjemselund når hun fra rundt 40 meter treffer krysset etter fem minutter. Kongsvinger ypper litt etter scoringen til Nitter. Hjemmelaget får sin utligning til 1-1 på et langskudd fra KIL-spiller Ida Nilsen Bergersen.

Etter et bra press fra våre damer blir det to kjappe scoringer fra Silje Bekkåsen Nyhagen først til 2-1 som kom etter 31.minutter. 3-1 målet et par minutter etter ledermålet er av det vakre slaget etter en bra slått corner som Nyhagen stupheader i mål bak en forfjamset keeper hos hjemmelaget.

Siste scoring før pause settes på overtid av Ingvill Hågensen til 4-1 en omgang der jentene virkelig leverte fra øverste hylle.

Vi må vente helt til det 56.minutt på neste scoring, også den til våre damer. Synne setter 5-1 på frispark. 6-1 kommer på nok et langskudd fra Iselin Barclay de Tolly Nitter denne gangen "bare" fra rundt 30 meter fra Vikersund-jenta.

Serieleder Kongsvinger får sitt reduseringsmål et par minutter før slutt, når Ida Nilsen Bergersen blir kampens tredje tomålsscorer i oppgjøret på Gjemselund.

Nitter: - Funker i alle ledd

- Idag er det ordentlig morro å være HBK-spiller. Idag jobber vi hardt for hverandre, det funker i alle ledd, vi klarer å spille vårt spill og holde humøret oppe gjennom hele kampen. Med unntak av en bitteliten down-periode i andreomgang så har vi full kontroll. En av de beste bortekampene våres uten tvil, og atpåtil mot serielederen, sier tomålsscorer Nitter til honefossbk.no

Nitter om sine to mål

- Det smaker ekstra godt! Ekstra digg smaker det å score to mål på langskudd idag. På første målet bryter jeg på midten og tar med meg ballen framover, ser at keeper er litt langt ute og skyter fra ca. 40 m. Får et relativt godt treff som går rett i høyre kryss. Mål nr. to går også i høyre kryss fra ca. 30 m etter innlegg fra Silje. Deilig å endelig få det til på langskudd igjen, sier Nitter om sine egne mål mot Kongsvinger.

Neste kamp er mot Høybråten/Stovner på Aka Arena søndag 17.juni kl.14.30

LES MER OM ARRANGEMENTET SUPER SØNDAG 17.juni