Tap 3-2 i Framparken

Fram vinner 3-2 i ettermiddagens kamp i Framparken

Kristoffer Hoven scorer allerede etter 4.minutter i Framparken mot Fram. Deretter følger 20.minutter hvor Hønefoss BK har god kontroll på vertene. Hjemmelagets Harmohan Singh som før dagens kamp hadde scoret tre mål på de åtte foregående kampene i PostNord-ligaen, dobler det antallet med tre fulltreffere i løpet av tolv minutter. Dermed går Fram fra 0-1 til 3-1 i Framparken fra det 22 til det 34.minutt.

Sivert Nilsen Bukten reduserer til 3-2 i det 44.minutt. Det ble også resultatet som står seg da kampens dommer Henrik Andreas Grenå Pettersen blåser for pause i niende runde oppgjøret mellom Fram - Hønefoss BK.

Andre omgang blir uten scoringer dermed vinner Fram 3-2 etter en andre omgang det skapes lite fra noen av lagene. Hønefoss BK kanskje nærmest etter at et skudd blokkeres heroisk fra en av vertenes spillere. Kristoffer Hoven er centimetere unna å klare å lobbe ballen over hjemmelagets danske keeper Kenneth Stenild Nielsen, men dessverre et par skonummere unna for å lykkes for vår toppscorer i den anledning.

Kenneth Diallo tilbake på banen fra det 78.minutt. De tolv minuttene han får i Framparken er positiv med flere gode involveringer og duellstyrke fra spissen som spilte sine første minutter i årets PostNord-liga.

Det er nå en luke på fem poeng opp til Nybergsund IL Trysil på sikker plass.

Søndag 17.juni kommer Raufoss til Aka Arena - les mer om det som skal skje den dagen ⇒ HER

PostNord-ligaen avd 1

• RUNDE 9

• Lørdag 9.juni - Framparken