Tap mot serielederen

Serieleder Nest-Sotra vant 6-1 over Hønefoss BK i ettermiddagens kamp i PostNord-ligaen.

1.omgang: Nest-Sotra best i gang på eget gress. Etter 15.minutt tildeles vertene straffe etter at Marko Valdimar Jankovic feller en av hjemmelagets spillere på vei mot målet til Pedersen. "Supermann" viser seg navnet verdig i denne situasjonen der han redder straffen til hjemmelagets straffetager Alexander Dang. Pedersen stopper også returen fra den samme spilleren.

22.min klarer imidlertid ikke Pedersen å stoppe Alexander Dang da han sender vertene foran med 1-0.

41.min Ståle Steen Sæthre sender Nest-Sotra i føringen med 2-0 når han header et innlegg fra kanten i mål.

43.min Nok en scoring til vertene etter corner dermed kan vertene ta med seg en solid 3-0 ledelse inn til garderoben når dommer Mischa Kellerhals blåser av første omgang.

Alle målene til Nest-Sotra har kommet på headinger.

Nest-Sotra styrte det meste på Ågotnes gress i første omgang. Kristoffer Hoven header ballen inn til hjemmelagets keeper, det var vår eneste avslutning på mål de første 45.minuttene.

2.omgang: Vi gjør to bytter i pausen inn har kommet Daniel Østebø og Sivert Øverby - ut Magnus Johannessen og Chiristoffer Dalen.

Vi legger mer press på hjemmelaget i starten på andre omgang, og kommer til et par sjanser de første minuttene av den andre omgang.

54.min Trace Murray nede etter en takling, men etter en kort pause er han oppe på beina igjen.

56.min Alexander Dange scorer sitt fjortende mål for sesongen da han liggende sender et innlegg fra kant forbi Pedersen til 4-0 for vertene. Få minutter etter øker Nest-Sotra til 5-0 når vertenes Joachim Skorpen Edvardsen plasserer ballen forbi Pedersen rett før timen passeres.

Sami Kamel reduserer til 5-1 etter et flott skudd fra ca.22 meter det var dansken sin tredje scoring denne sesongen.

To gode prestasjoner i sluttminuttene der en av hjemmelagets spillere trår til med en nesten perfekt brasse, nesten fordi en glimmerende redning av Pedersen hindrer at ballen går i nettet.

Mål det blir det til vertene når Alexander Dang som får stå helt umarkert å dunke inn 6-1 fra fem meter etter at 90.minutter er passert.

Etter en positiv start fra oss de første 10 minuttene av andre omgang. Viser Nest-Sotra at de er avdelingens beste lag, de styrer inn til en konfertabel 6-1 seier hjemme på Ågotnes gress

Da er PostNord-ligaen avd 2 halvspilt med denne fasiten: 2 seire - 4 uavgjort - 7 tap.

Søndag 16.juli begynner vi på andre del av årets sesong. Motstander er Notodden som i dag slo Byåsen 3-0

PostNord-ligaen avd 2

• Lørdag 8.juli - Ågotnes gress

• Nest-Sotra - Hønefoss BK