Tapte bunnoppgjøret

Det ble ingen seier til våre damer i bunnoppgjøret i 2.divisjon mot Sarpsborg 08.

Etter fire spilte kamper i 2.divisjon har våre damer enda ikke klart  å vinne. To kamper har endt med et-målstap mot Stabæk 2 (B 3-2), Skeid (H 3-4) og uavgjort mot Raufoss (B 2-2). Likevel var det optimisme blant spillere og støtteapparat før møte med Sarpsborg 08 i ettermiddagens kamp på Aka Arena.

Det var særpingene som i likhet med oss kun hadde tatt et poeng på de tre foregånde kampene som ville mest og kriget til seg sin første tre-poenger i oppgjøret mot Hønefoss BK.

Julia Tveter Arnesen sendte gjestene i føringen med 1-0 etter rundt 10 minutter. Når eller ikke kampens dommer gir vertene straffe på tampen av første omgang, men trekker det utenfor sekstenmeteren vil det seg liksom ikke. Det blir en god mulighet ut av det, men ballen finner ikke veien til nettmaskene. Dermed kan gjestene gå til pause med 1-0 ledelse.

1-0 holder seg helt til kampens 80. minutt. Nok en gang er det gjestene som scorer denne gangen er det Hedda Hollekim Eriksen som setter kampens siste mål til 2-0 seier for Sarpsborg 08.

Nå venter to bortekamper mot Frigg på Tørteberg kunstgress 21.mai kl.15.00 - Kongsberg 2 på Gjemselund 1 kunstgress 27.mai kl.15.00.

Neste hjemmekamp er mot Øvrevoll Hosle 2 - 5.juni kl.12.30 på Aka Arena

Annonse fra Obos-ligaen: