Uavgjort mot Lyn

Ettermiddagens kamp mot Lyn endte uavgjort 2-2.

Lørdag 11.mars - Aka Arena

Treningskamp

Hønefoss BK - Lyn 2-2 (1-1)

Målscorere for Hønefoss BK: Ibrahima Dramé (1) og Daniel Østebø (1)

Lyn starter best, men Hønefoss BK spiller seg fort inn i kampen. I store deler av første omgang er det Hønefoss som er det førende laget, og går i ledelsen etter et flott mål av Ibrahima Dramè. Mot slutten av omgangen utligner Lyn og det står 1-1 til pause.

2. omgang jevnere enn første omgang. Lyn tar ledelsen etter en god periode. Hønefoss blir redusert til 10 mann etter at Edo Čolić får to gule kort. Selv med 10 mann klarer Hønefoss BK å utligne ved Daniel Østebø og kampen ender dermed 2-2. 

Det var deilig å få et mål igjen. Vi ruller opp fint, Trace får ballen feilvendt og legger igjen til meg. Jeg skyter på førstetouchen og ballen går over keeperen og i mål. Vi står på, selvom vi er en mann mindre og det er vi som jakter seieren. Alt i alt en helt ok prestasjon av oss.

— sier Daniel Østebø som utlignet til 2-2 mot Lyn

Bytter på Hønefoss: ut Sivert Bukten, Håkon Langdalen, Sivert Øverby og Andreas Skattum Nordby - inn Benjamin Omerović, Christoffer Dalen, Trace Murray og Daniel Østebø.

Frode Lafton etter kampen:

- Det var en grei kamp. Periodevis var vi gode frem til Edo Colic ble utvist etter 60 min og vi måtte spille med 10 mann. Så vi viser meget god karakter når vi kommer tilbake og klarer 2-2, sier Frode til honefossbk.no

Vi prøvde også en annen formasjon i 1 omgang med blandet følelse.

— konkluderer hovedtrener Frode Lafton

Ibrahima Dramé og Daniel Østebø scoret hvert sitt mål da Hønefoss BK spilte uavgjort 2-2 mot Lyn på Aka Arena
Ibrahima Dramé og Daniel Østebø scoret hvert sitt mål da Hønefoss BK spilte uavgjort 2-2 mot Lyn på Aka Arena
Annonse fra Obos-ligaen: