Velkommen til årets knøttefestival

VELKOMMEN TIL HBK KNØTTEFESTIVAL 2017

Lørdag 9.juni og søndag 10.juni har Hønefoss Ballklubb gleden av å ønske spillere, trenere, lagledere og supportene til de 213 lagene som er påmeldt til årets KNØTTEFESTIVAL velkommen.

Årets arrangement er det førtiende i rekken siden oppstarten i 1979.

Knøttefestival betyr god sportslig kvalitet, dyktige dommere, spill på gress og kunstgressbaner. En hyggelig opplevelse for spillere, trenere og foreldre over to dager i Hønefoss. Knøttefestival er en turnering for gutter og jenter i alderen 6 – 12 år. Det er 3v3 for aldersgruppen 6 år, 5-er fotball for aldersgruppene 7-10 år og 7-er fotball for aldersgruppene 11-12 år.

Vi er glade vi i 2018 kan presentere Tronrud EIENDOM som vår nye hovedsponsor - Ta gjerne en kikk på nettsiden til vår hovedsponsor

213 lag er påmeldt - det vil bli spilt 530 kamper på 20 baner fordelt på gress og kunstgress.

Kampoppsettet for helgens kamper finner dere her

BANEOVERSIKT ⇓

VI HÅPER DERE ALLE VIL FÅ EN FLOTT HELG PÅ ÅRETS KNØTTEFESTIVAL 2018