VELKOMMEN TIL HBK KNØTTEFESTIVAL 2017

Lørdag 10 juni og søndag 11 juni har Hønefoss Ballklubb gleden av å ønske velkommen til Knøttefestivalen nr 39.

VELKOMMEN TIL HBK KNØTTEFESTIVAL 2017

Nytt av året har vi åpnet for 6 åringer som spiller 3v3.

Knøttefestival betyr god sportslig kvalitet, dyktige dommere, spill på gress og kunstgressbaner. En hyggelig opplevelse for spillere, trenere og foreldre over to dager i Hønefoss. Knøttefestival er en turnering for gutter og jenter i alderen 6 – 12 år. Det er 3v3 for aldersgruppen 6 år, 5-er fotball for aldersgruppene 7-10 år og 7-er fotball for aldersgruppene 11-12 år.

Vi er på Facebook. Vi legger ut masse nyttig informasjon der.

Kampoppsett

Blir lagt ut her ca 1 uke før festivalen starter.

Påmeldingsavgift er kr 1300 pr lag uansett klasse.

Bruk følgende link:  Påmelding

Påmeldingsfrist er 24 mai, og prinsippet er førstemann til mølla.

TURNERINGSREGLER 2017

Antall kamper

For lag i 5’er og 7’er fotball spilles 2-3 kamper hver dag. Spilletiden er 2 x 12 minutter.

For lag i 3v3 (6 åringer) vil antall påmeldte lag bestemme antall kamper. Men vi håper å tilby hvert lag minimum 5 kamper. Vi vil vurdere å avvikle alle kamper over 1 dag. Spilletid er 2 x 12 min. Maks antall lag er 15 i hhv gutte- og jenteklasse.

Premiering

Alle spillere blir premiert. Maks 12 premier pr lag. For 3 er lagene er max antall premier 5 pr lag. Husk å ta med spillerliste til premiering.

Spillerliste til premiering

Viktig å huske å medbringe navneliste til premiering på søndag. Denne listen brukes for å kunne lese opp navnene.

Adgang

Det er gratis adgang til anlegget.

PARKERING OG TRAFIKK

GRUNNET FÅ PARKERINGSPLASSER I IDRETTSPARKEN OG GATENE RUNDT VIL DET VÆRE MEGET BEGRENSET MED PARKERINGSMULIGHETER RUNDT ANLEGGET.  DETTE MEDFØRER AT NÅR DET BLIR FULLT NEDE PÅ ANLEGGET SÅ STENGER VI INNKJØRING OG VIL ÅPNE OPP ETTERSOM BILER FORLATER ANLEGGET.

ALTERNATIVE PARKERINGSMULIGHETER ER EIKLI SKOLE, RINGERIKE VIDEREGÅENDE SKOLE, HØNEFOSS VIDEREGÅENS SKOLE OG ELLERS PARKERINGSPLASSER I BYEN.  PLANLEGG DERFOR MED GOD TID. VÅRE PARKERINGSVAKTER VIL FORSØKE Å INFORMERE OG VEILEDE SÅ GODT DET LAR SEG GJØRE.

VI HENSTILLER LOKALE SPILLERE OG FORESATTE SOM HAR MULIGHET TIL Å SYKLE ELLER GÅ NED.

Baner

Alle banene er enten gress eller kunstgress.

Baneoversikt med salgsplasser

Overnatting

Vi tilbyr overnatting på Hønefoss barneskole . Vi tilbyr ikke frokost.
Skolen er tilgjengelig i tidsrommet fra kl 13 lørdag til kl 11 søndag. Pris er kr 100 pr spiller/leder. Betales i sekretariatet. Overnatting bestilles ved påmelding av lag.

Det er også flere campingplasser ved Tyrifjorden som tar i mot deltakere på knøttefestivalen.  Onsakervika ligger ca 13 km fra stadion. På Onsakervika Camping tar de i mot dagsbesøk mot en liten avgift. Her finner du vannsklier, stupebrett, en lekeplass for barna og minigolf. Du kan leie kano og padlebåter..

Kart over Hønefoss

Under finner dere flere tips til aktiviteter:

God stemning på Glatved Brygge! Det var god stemning på Glatved Brygge i fjor da Pelvis, Pingla og Padda inntok brygga sammen med rompetrollene og Sirkus Fiasko. Nesten 3500 tilskuere koste seg gjennom det som ble omtalt som tidenes beste Rockefrosk-forestilling. 9. juni 2017 er de tilbake! Og i år har vi hørt at Pingla forelsker seg. Om det går til uten forviklinger når Pingla møter sin drømmefrosk, – det får vi vite på brygga i sommer. Vi sees der!
Rockefroskene på FACEBOOK

Besøk ROCKEFROSKENE på FACEBOOK

RockefroskeneSe spilleplan

Kjøp billetter til Rockefroskene

Hønefoss kino

Hønefoss Bowlingsenter

Gocart

Er det noe du lurer på kan du sende en e-post til aage@honefossbk.no  eller ringe oss på tlf. 92027116 .

Hønefoss Ballklubb/ Bama Knøttefestival 2017
3502 Hønefoss

Telefon 92 02 71 16 (Åge Amundsen)
Bankgiro: 1503 33 28599