1.divisjon har kampfri kommende helg.

Kommende helg er det kampfri for åtte av lagene i 1.divisjon. HBK TV har tatt en prat med Jan Gundro Thorstensen om forrige kamp mot Grei Kvinner Elite.

Bare den utsatte 11 runde kampen mellom Øvrevoll Hosle - KIL/Hemne spilles kommende helg. Neste kamp for våre damer er søndag 1.november kl.14.00 mot Medkila på Aka Arena.

Stabæk er i teorien allerede klar for toppserien i 2021. Bærums-laget har 9 poengs ledelse på Medkila, de har også suverent flere + mål (22) enn laget som gjester Hønefoss i runde 16. Øvrevoll Hosle vil med seier mot KIL/Hemne lørdag gå forbi laget fra Harstad på bedre målforskjell. 

Det er tre lag som jakter plassen bak Stabæk som vil gi mulighet for kvalfiseringkamper mot laget som ender på nest siste plass i Toppserien. Det er de to lagene som møtes på Aka Arena søndag 1.november Hønefoss BK - Medkila. Det tredje laget er Øvrevoll Hosle. 

Intervju med Jan Gundro nederst i saken

Slik er kampprogramet for lagene som jakter plassen bak Stabæk:

Øvrevoll Hosle:

Lørdag 24.oktober KIL/Hemne (H)

Søndag 1.november Åsane (B)

Søndag 8.november Grei Kvinner Elite (H)

Søndag 15.november Fløya (B)

Medkila

Søndag 1.november Hønefoss BK (B)

Søndag 8.november Amazon Grimstad (B)

Søndag 15.november Fart (H)

Hønefoss BK

Søndag 1.november Medkila (H)

Søndag 8.november Åsana (B)

Søndag 15.november KIL/Hemne (H)

TABELL  RESULTATER

Vi har tatt en prat med Jan Gundro Thorstensen som vil lede sin seriekamp nummer 100 mot Medkila 1.november. Hør hva han sier om den forrige kampen mot Grei Kvinner Elite i videovinduet under.


Annonse: