16.RUNDE - 1.DIVISJON KVINNER

16.runde i 1.divisjon kvinner ble i dag avsluttet - se resultater her.

Amazon Grimstad i føringen med 1-0 til pause. Målscorer Cathrine Dyngvold med sitt ellevte mål i 1.divisjon. Kristin Haugstad startet sesongen 2020 i Lyn (Toppserien) der spilte hun åtte kamper. I sin åttende kamp for Amazon Grimstad satt hun inn sitt femte mål i 1.divisjon denne sesongen, da hun fastsatte sluttresultatet til 2-0 for vertene. Fart uten seier på sine 16 kamper denne sesongen.

Suverene seriemestere fra Bærum med stormløp mot gjestene fra start i ettermiddagens kamp på Nadderud stadion. Bjånesøy satt 1-0 etter fire minutter, økte til 3-0 etter ti minutter. 2-0 sørget Jönsson for etter 8.min. Stine Pettersen Reinås med sitt første etter overgangen fra Vålerenga (24.min). Enda var det ikke over for hjemmelaget. Vetranen Siri Noreide Grønli (36) som har spilt i Toppserien i nesten 20 år for Asker fra 2001. Asker og Stabæk slo seg sammen foran 2009 sesongen siden da har 36-åringen med bort i mot 360 kamper i toppfotballen spilt for Stabæk. Dette var hennes første scoring denne sesongen. Andre omgang blir det to nye scoringer av Melissa Linn Berman Bjånesøy som med sine fire mål har scoret 22 ganger i året 1.divisjon. 7-0 seier er det bare Hønefoss BK som har vunnet tidligere denne sesongen, når de slo Fart.

Hønefoss BK vinner fortjent 2-1 i ettermiddagens kamp mot tabelltoer Medkila på Aka Arena. Synne Kristine Hamborg har også tidligere vist at hun kan ta frispark. 1-0 målet til Hamborg var det nok mange som ventet et innlegg, men hun fyrte direkta fra skrått hold og en avstand på ca 25 meter. 2-0 målet får vi i det 77.min, når Guro Næss Berge blir servert ballen av gjestenes keeper. Guro "lukker" øya og sender avgårde et skudd som finner veien inn i det åpne målet. Medkila reduserer på overtid ved Agnethe Olaug Mathisen, det ble også kampens siste scoring. Forspranget opp til Medkila som fortsatt innehar annenplassen ble kuttet fra 5 poeng til 2 poeng.

Åsane vinner 1-0 over Øvrevoll Hosle. Sistnevnte er laget som sammen med Medkila og Hønefoss BK som kniver om kvalifiseringsplassen (2.plass) Med tap i oppgjøret på Myrdal mot Åsane er de nå på samme poengsum som Hønefoss BK. Målet til Åsane ble scoret av Anne Østrem.

Det ble nok en poengløs dag for Fløya. Ettermiddagens kamp mot Grei Kvinner Elite på Årvoll kunstgress endte med 1-0 seier til vertene. Målscorer Silje Paulsen.

16.runde

Lørdag 31.oktober