2-1 tap mot Fart

Våre damer taper 2-1 i det som var en jevnspilt kamp mot Fart på Fart kunstgress.

Laget som startet: Karolina Westbyn, Oda Lillegård, Charlotte Haddeland, Maria Hustad, Emilia Tyribakken, Iselin Nitter, Guro Næss Berge, Synne Hamborg, Julie Solberg, Silje Nyhagen Inger Vadder.

Benken: Emma Rønning, Martine Falkeid, Stina Næss Berge, Jenny Strandheim, Maja Tryterud og Malin Rovelstad.

1.omg

Vertene er best i åpningsminuttene, der de tildeles en straffe etter fem minutter på Fart kunstgress. Den settes utenfor målet til Karolina Westbyn.

Våre damer kommer mer og mer med i kampen. Det produseres et par store sjanser fra Silje Bekkåsen Nyhagen. Vår nyeste singnering Inger Vadder var også nær ved et par anledninger.

Foruten de første ti minuttene var det Hønefoss BK som styrte det meste de første 45.minuttene, og burde ha ledet til pause. Vertene skapte ikke allverdens vansker for Karolina Westbyn før pause, om vi ser bort fra straffen etter fem minutter.

2.omg

En litt rotete omgang fra begge lag, men etter at vi var det førende laget før pause, blir det vertene som blir et knepp eller to skarpere enn oss de siste 45.minuttene.

Fart tar ledelsen 1-0 etter 52.min med en flott scoring som Westbyn ikke kan lastes for. Noen minutter senere er det Synne Hamborg som tester frisparkfoten, men vertenes keeper er med på notene, og redder mesterlig.

Karolina Westbyn med en flott inngrepen en time uti kampen, men skades i duellen med Fart-spilleren. Derfra og resten av kampen er det vår storscorer Silje Bekkåsen Nyhagen som vokter vårt mål. Vi håper både Karolina og Emma vil være friske og klare til seriepremieren lørdag om en uke mot Amazon Grimstad.

Synne Hamborg setter inn vårt utligningsmål til 1-1 etter assist fra nykommer Inger Vadder.

Det gikk kun et par minutter før vertene igjen var i førersetet på eget kunstgress, når linjemann mener ballen var over målstreken i det 70.min (vi tror det var rett avgjørelse)

Fart vinner 2-1 i en kamp, der lagene hadde et lite overtak i hver sin omgang.