2-1 tap mot Grand Bodø

Selv om skuffelsen var stor i HBK-leiren etter 2-1 tapet mot Grand Bodø, mener trener Jan Gundro Thorstensen at den prestasjonen laget har levert i sin debutsesong i 1.divisjon har vært meget bra.

Det ender med 2-1 tap mot Grand Bodø i kveldens kamp på Aka Arena. Dette var også damenes tredje tap i 1.divisjon på hjemmebane denne sesongen.

Samtlige kamper vi har gått på tap Øvrevoll Hosle, Amazon Grimstad og Grand Bodø har våre jenter tatt føringen i kampen, men de nevnte motstanderne har klart og snu det til sin favør.

I dagens kamp var det Silje Bekkåsen Nyhagen som sendte oss i ledelsen med 1-0 allerede etter ni spilte minutter av kampen.

Grand Bodø kommer tilbake med to scoringer i første omgang, sørger for at det er bodøværingene som kan gå til pause med 2-1 ledelse.

Andre omgang forløper uten scoringer til lagene. Dermed ble det revansj til Grand Bodø etter at våre damer slo dem 3-2 i Nordlandshallen i vårsesongen.

Tanja Løfshus takker for seg etter 12 kamper og sju scoringer for Hønefoss BK. Nå venter millitærtjeneste på Sessvollmoen for 21-åringen.

Tanja Løfshus takker for seg, nå venter millitæret for 21-åringen

Vi takker Løfshus for sitt bidrag i klubben, og ønsker henne lykke til!

KAMPFAKTA

• Onsdag 26.juni - Aka Arena

• 1.divisjon kvinner

• 12 RUNDE