4-1 tap i Nordlandshallen

Grand Bodø vinner dagens kamp i Nordlandshallen 4-1

Dagens kamp mellom Grand Bodø og Hønefoss BK var deres tredje møte i 1.divisjon. De to tidligere møtene mellom lagene var i 2019. Den gang vant lagene hver sin bortekamp (2-1 Grand Bodø) og (3-2 Hønefoss BK). Tidligere HBK-burvokter Karolina Dabrowska Westbyn debuterte for Grand Bodø i dagens kamp mot sine tidligere lagvenninner fra Hønefoss.

1.omgang: De første fem minuttene har lagene hver sin heading etter corner som heades over. 1.divisjons toppscorer Finnevolden sørger for ledelse til gjestene med sin åttende scoring i divisjonen etter samarbeid Løfshus. Etter halvtimen fyrer Sara Elise Berg et langskudd som går via tverrligger og noen centimetere over målstreken, dermed utligning i Nordlandshallen. Seks minutter etter utligningen har Grand Bodø snudd kampen på frispark helt nede i venstre hjørne. Det resultatet holder seg til lagene tar pause.

2.omgang: Etter en første omgang der vi var det beste laget i Nordlandshallen er det vertene fra Bodø som har kontrollen de siste 45.minuttene av kampen. Anna Isabella Johansen øker for hjemmelaget helt i starten av den andre omgangen. Spillet bølger litt frem og tilbake, men det er vertene som kan kontrollere, mens vi må jage redusering. Vi gjør et dobbeltbytte etter 72.minutter, sekunder etter byttet øker Cecilie Falch ledelsen til 4-1. Det blir også kampens siste scoring, dermed vinner Grand Bodø kampen og klatrer forbi oss på tabellen opp til en femteplass, vi ligger på sjuendeplass når alle lag har spilt 7 kamper.

Neste seriekamp er borte mot Medkila 15.mai.

KAMPFAKTA

• Søndag 8.mai - Nordlandshallen

• 1.divisjon grunnspill

• Grand Bodø - Hønefoss BK