4.RUNDE - 1.DIVISJON KVINNER

4.runde i 1.divisjon kvinner ble i dag avsluttet - se resultater her.

Fart jaktet sin første seier, det så lenge ut til at hedmarkslaget skulle lykkes, men Martine Fredrikke Hansen sørget for at fjorårets seriemestere Fløya reddet uavgjort og et poeng i siste spilleminutt med sin straffescoring.

Stabæk med sin 4 strake seier da de slo Hønefoss BK 2-0 på Aka Arena. Bærumslaget best i det meste i denne kampen, men vertene skapte noen farligheter foran målet til Sunniva Skoglund. Therese Vollan Kristensen (21) som signerte sist torsdag fikk sin debut fra start i denne kampen. Den tidligere Bossekop og Fløya spilleren var nær ved å sende oss i føringen på Aka Arena, men forsøket ender dessverre ikke mål. Det var ikke bare Kristensen som fikk sin første kamp i HBK drakta, også Kristine Hille-Bekkestad (17) og Malin Rovelstad (16) ble byttet inn i løpet av kampen. Toppscorer i 1.divisjon Zara Jönsson (Stabæk) med sin 6 scoring når setter retur fra keeper til 2-0. Charlotte Haddeland (HBK) måtte forlate banen etter en time i gårsdagens kamp mot Stabæk. Spilleren fikk konstatert hjernerystelse på sykehuset.

Medkila med sterk 1.omgang mot Amazon Grimstad. 4-0 ledelse til pause, ble til 4-1 da kampen var ferdigspilt. Fire forskjellige målscorere på laget fra Harstad. I likhet med Stabæk uten poengtap etter 4.runder. Stabæk topper 1.divisjon med et pluss mål mer enn Medkila.

På Årvoll kunstgress spilt Grei Kvinner Elite 1-1 mot KIL/Hemne. Bortelaget hadde seieren i lomma helt til kampens siste spilleminutt, da setter Celina Smith ballen bak KIL/Hemne keeper Trude Braut til 1-1 og poengdeling.

Åsane med kruttsterk seier på Ferd Arena der de slår Øvrevoll Hosle. Milena Kokosz scorer hattrick i 3-1 seieren. Dette var første poengtap for Øvrevoll Hosle denne sesongen. De ligger nå 3 poeng bak Stabæk og Medkila og 3 poeng foran Hønefoss BK.

4.runde

Lørdag 1.august