9.RUNDE - 1.DIVISJON KVINNER

9.runde i 1.divisjon kvinner ble i dag avsluttet - se resultater her.

Da er vi kommet halvveis i 1divisjon 2020.

På Ferd arena Hosle ble det spilt toppkamp mellom Øvrevoll Hosle - Stabæk. Den kampen vant gjestene 2-1. Dermed har Stabæk tre poengs ledelse til tabelltoer ØHIL. Stillingen til pause var 0-0.

På Aka Arena hadde Hønefoss BK besøk av fjorårets toppserielag Fart. Det har gått litt trått med hedmarkslaget denne sesongen i 1.divisjon. Laget har kun samlet 1 poeng i potten på sine foregående kamper. Det ble eller ingen poeng å ta med hjem etter besøket på Hønefoss. HBK scoret sju ganger uten at Fart klarte å kvittere tilbake. Silje med hattrick, er nå oppe i 11 scoringer i 1.divisjon som er to flere enn Bjånesøy fra Stabæk. Kristine Grønvold fikk æren av å avslutte målfesten på Aka Arena da hun fastsatte sluttresultatet til 7-0 i 89.min i sitt andre innhopp i 1.divisjon for Hønefoss BK.

På Årvoll kunstgress var det Amazon Grimstad som tok ledelsen på straffe ved Veronica Navestad Amundsen (12.min) Grei utligner 12.min før pause, dermed likt etter 45.min. Andre omgang blir det tre nye mål for Grei, mens Amazon Grimstad får en scoring. Poengene blir dermed værende i Oslo.

Fløya er etter dagens møte med Medkila fortsatt uten seier i 1.divisjon 2020. Kim Dolstra scorer kampens eneste mål, og sørger for at alle poengene blir med hjem til Harstad.

9.rundes siste kamp ble spilt på Myrdal stadion mellom Åsane - KIL/Hemne. Begge lag har gode reultater i divisjonen å vise til. Åsane vinner kampen 3-0 etter scoring fra Milena Kokosz, Kristina Borgenhaug Brudvik og et selvmål. Bergenslaget datt likevel en plass ned på tabellen bak Hønefoss BK som etter 7-0 seieren over Fart kom foran Åsana, med samme poengsum, men med et plussmål mer.

Toppscorer 1.divisjon:

Silje Bekkåsen Nyhagen (Hønefoss BK) 11 mål

Melissa Linn Berman Bjånesøy (Stabæk) 9 mål

Joshualyn Favour Reeves (Øvrevoll Hosle) 8 mål

Zara Katarina Jönsson (Stebæk) 8 mål

9.Runde

Lørdag 5.september

Øvrevoll Hosle - Stabæk 1-2

49.min 0-1 Justine Kvaleng Kielland

60.min 0-2 Melissa Linn Berman Bjånesøy

85.min 1-2 Joshualyn Favour Reeves

Hønefoss BK - Fart 7-0