Alexander Groven: - Hønefoss BK er klubben i mitt hjerte

I dag kan vi meddele at Alexander Groven (27) blir å finne i Hønefoss-drakt sesongen 2020

Alexander Groven vender hjem til Hønefoss etter en sesong i den islandske klubben Knattspyrnufélag Akureyrar (KA) som spiller i toppserien. Der har han spilt 13 kamper og scoret et mål.

Vi venter på endelig formell bekreftelse fra det islandske fotballforbundet.

Groven forteller om et lærerikt og fint opphold på Island. Nå ønsker 27-åringen å slå seg til ro sammen med kjæresten.

- Jeg hadde et veldig lærerikt og fint opphold på Island. Jeg trivdes veldig godt der og hadde en flott treningshverdag, men jeg ønsker nå å slå meg til ro sammen med kjæresten min , sier Groven til honefossbk.no

KLUBBEN I MITT HJERTE

- Hønefoss BK er det laget i Norge som ligger hjertet mitt nærmest og det er derfor naturlig for meg å vende tilbake og forhåpentligvis være med på en opptur igjen med Hønefoss BK, avslutter den anvendelige spilleren som kan bekle flere posisjoner på laget.

27-åringen spilte sin første kamp i eliteserien for Lyn mot Lillestrøm så tidlig som 2009. Han signerte sin første kontrakt med Hønefoss BK i 2010. I 2015 signerte han for eliteserielaget Sarpsborg der han ble frem til sesongslutt i 2017. 2018 ble det ett nytt år med Hønefoss BK i PostNord-ligaen en kontrakt som ble avsluttet ved sesongslutt. 2019 ble det et opphold i den islandske klubben Knattspyrnufélag Akureyrar (KA)

Sesongen 2020 er han klar for sitt tredje opphold i Hønefoss BK.

Groven står bokført med 39 landskamper på aldersbestemte lag for Norge i tidsrommet fra 2008 frem til 2013

Vi ønsker Alexander Groven velkommen hjem til Hønefoss BK