Årets siste bortetur

På søndag spiller vi vår siste bortekamp for sesongen, og nå går turen til Oslo og Grei kunstgress.

Bilde: Silje Bekkåsen Nyhagen scoret utligningsmålet som ga sluttresultatet 1-1 da lagene møttes på Aka Arena 15.april i år.

Det nærmer seg slutten på årets sesong i 1.divisjon. Søndag tar spillere og støtteapparatet turen til Oslo for årets siste bortetur mot Grei på Grei kunstgress kl.13.30.

Søndagens kamp er den nest siste i 1.divisjon kvinner Sluttspill nr.5-10. Grei som ligger på nedrykksplassen har samlet 5 poeng på sine 3 kamper i sluttspillet, etter 1 seier og 2 uavgjorte kamper.

Vi må bygge videre på de tingene vi har vært gode på, og med små justeringer er vi virkelig klare for å gi alt for tre poeng

— Silje Bekkåsen Nyhagen

Våre damer har 6 poeng og bedre målforskjell på søndagens motstander med to kamper igjen å spille. 

Begge lag kommer fra seire i sin forrige kamp. Våre damer vant 3-2 mot Klepp etter scoringer av Kristin Gumaer (2) og Ingrid Haug. Søndagens verter vant 1-0 på bortebane mot Fyllingsdalen.

Nyhagen: - gleder oss

- Vi gleder oss til å møte Grei på søndag. Revansjelysten er stor fra sist vi møtte dem på Greibanen, sier vår kaptein til honefossbk.no 

- Vi må bygge videre på de tingene vi har vært gode på, og med små justeringer er vi virkelig klare for å gi alt for tre poeng, avslutter Nyhagen

Silje Støen Rehnstrøm og Marwa El Mrizak fikk begge sin debut for Hønefoss BK i sluttminuttene i kampen mot Klepp sist søndag.

Ingrid Haug sin heading mot Klepp som sendte oss foran med 2-1 var hennes første mål i 1.divisjon.

Ta turen og støtt våre damer mot Grei på Grei kunstgress søndag kl.13.30.

Annonse: