Årets spiller i 1.divisjon

STØTT NORSK KVINNEFOTBALL har kåret årets spiller i 1.divisjon, det ble vår egen Silje Bekkåsen Nyhagen.

Kåringen årets spiller i 1.divisjon var kanskje årets vanskligste. Det stod mellom to spillere og dette var vår lengste diskusjon. Spillerne vi snakker om er Silje Bekkåsen Nyhagen fra Hønefoss BK og Celine Emilie Nergård fra Fløya.

Etter en lang diskusjon og mye frem og tilbake falt vi på Hønefoss spiller Silje Bekkåsen Nyhagen. Silje har vært svært delaktig i å tatt Hønefoss BK opp til 1.divisjon og har hvert år uansett divisjon bøttet inn med mål. Silje kom til Hønefoss BK i 2016 og har scoret utrolige 147 mål for klubben. Silje er en lagspiller som gjør seg selv og andre gode. Er alt annet en egosistisk og har ett meget godt tempo og  god teknikk. (I likhet med Celine)

Silje har stått på blokka til mange toppserielag, men har valgt og følge der hun har hjerte sitt, nemlig hos Hønefoss BK. Silje har vist med Hønefoss at de kan få til det meste og mye bak det som skjer står Silje bak. Silje har vært en dominerende spiller i de fleste kamper og ikke minst imponert oss med det hun har vist i år. Vi synes Silje fortjener prisen årets spiller i 1.divisjon.

STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Les mer på STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Vi gratulerer Silje Bekkåsen Nyhagen

Annonse fra Obos-ligaen: