Avslutter i Hønefoss BK etter fire sesonger

Stina Næss Berge gir seg i klubben etter fire sesonger, 86 kamper og 14 scoringer.

Bilde: Stina Næss Berge i front gir seg i klubben etter fire sesonger.

Stina kom til klubben i januar 2019 sammen med tvillingsøster Guro. Hun har vært en av våre viktigste spillere både på og utenfor banen siden hun kom til oss for fire sesonger siden. Lunner-jenta har spilt 86 kamper og scoret 14 mål for oss siden debuten mot Byåsen 13.april 2019. Vi som klubb er utrolig glad for å ha blitt kjent med deg.

Vi ønsker deg lykke til videre på din reise!

Stina Næss Berge har sendt oss noen ord om tiden i Hønefoss BK og valget hun nå har tatt, som dere kan lese her ⇓

«De siste 4 årene har HBK blitt prioritert foran mye anna. Familie, venner, arrangementer og turer.

Takk til klubben som har lagt til rette for en gradvis større satsning på damene

— Stina Næss Berge
Men det er en tid for alt. Det har vært dager, uker, måneder og år som har vært fylt av glede, frustrasjon, tårer, milepæler og ekte fotballglede.

Jeg var så heldig å få være en del av HBK-laget som spilte 1. divisjon for første gang i 2019. En spillergruppe som kjempet med nebb og klør, ble sett på som krigere og spilte på våre styrker. Ja, kanskje drillofotball til tider, men det funka.

Med åra ble det endringer. Færre lag. Høyere nivå. Ny trener. Nye spillere. Flere midler. Og mer satsning på damelaget. Takk til klubben som har lagt til rette for en gradvis større satsning på damene.

Jeg har gjennom mine år i HBK studert fysioterapi, og er nå i turnus. Å pendle fra Oslo i 3 år - og nå fra Lørenskog/Eidsvoll, røyner på i lengden. Når skal man spise, sove, vaske klær og være med de nærmeste? Det har ikke vært lett å få kabalen til å gå opp. Med en klubb og et trenerteam som vil satse fullt, så er det satt en standard om å møte på alt. Det kjenner jeg nå at blir for mye for meg. Jeg har derfor valgt å bytte beite. Et nytt lag, nytt miljø, ny hverdag og en annen reisevei!!

Tusen takk til alle jeg har møtt på veien. Trenere, motspillere, dommere og alle andre rundt. Spesielt takk trenere og til dere som har møtt opp frivillig og gjort at vi på AKA har hatt den arenaen vi har. Og en ekstremt stor klem til alle mine «gamle» lagvenninner. Det er dere som har gjort at alle km i bil, svettedråper, flyreiser, hardøkter og lange videomøter (hehe Martin) har vært verdt det! Lykke til i 2023»

Stina Næss Berge

IMG_2796.jpg
Vi ønsker deg lykke til videre på din reise!

 

Annonse: