Befriende seier

Scoring Silje Nyhagen etter assist fra Synne Hamborg sikret 1-0 seier over Fyllingsdalen i årets siste kamp i 1.divisjon.

Våre damer trengte minst uavgjort for å unngå nedrykk til 2.divisjon i lørdagens kamp mot Fyllingsdalen på Aka Arena. 

Grei måtte ha seier i Nordlandshallen mot Grand Bodø. Julie Kristine Solskjær sendte Oslo-laget i ledelsen allerede etter 12.minutter på straffe. Kamilla Børve Nygård øker ledelsen til Grei til 2-0 med scoring i det 26.minutt. Flere scoringer ble det ikke i Nordlandshallen. 

Stillingen på Aka Arena var 0-0 når dommer Marie Green Dahle blåser av den første omgangen. 

10.minutter ut i den andre omgangen kan vi takke Margaux Batt Lægreid for at vi ikke får mål i mot, keeperen vår med en fantastisk redning gjør at det fortsatt står 0-0 når vi nærmer oss timen spilt på Aka Arena.

61.min Silje Nyhagen setter sitt mål 205 i sin kamp nummer 179 siden hun debuterte mot Modum 10.april 2016. 29-åringen scoret også sitt første mål i nevnte debut. Målet mot Fyllingsdalen kommer etter assist fra Synne Hamborg som finner Silje Nyhagen foran gjestenes mål, vår toppscorer sterkest i duellen foran mål når hun sender oss i føringen med 1-0. 

Etter en jevn kamp den første timen har vi god kontroll den siste halvtimen av kampen. Dommer Marie Green Dahle blåser av kampen når vi nærmer oss 94.minutter. Da kan vårt fantastiske publikum og spillere/støtteapparat slippe jubelen løs - vi er klare for vår sjette sesong i 1.divisjon.

Hele laget var bra i lørdagens kamp, men foruten den befriende scoringen til Silje Nyhagen må vi også gi ros til Margaux Batt Lægreid som står en meget god kamp i HBK-målet og er sterkt delaktig i at vi også i 2024 spiller i 1.divisjon. Heidi Obstfelder Svang ble kåret til vår beste spiller i dagens kamp.

Vi takker alle frivillige som har stilt opp på kamper, knøttefestival og dugnader med mer sesongen 2023.

Høydepunkter fra årets siste kamp ses i videovinduet under


Annonse: