Berg klar for et nytt år i Hønefoss BK

Vi er veldig glade for at Daniel Berg (30) har signert ny kontrakt med Hønefoss BK.

Daniel Berg (30) signerte i januar 2021 kontrakt med Hønefoss BK ut denne sesongen. Vi er nå veldig fornøyde med at den tidligere Bærum-spilleren blir med oss nok en sesong.

Daniel Berg har spilt samtlige av våre kamper i 2021. Debuten fikk at mot Strømsgodset TF i 1.runde i cupen (NM) Han ble vår toppscorer i Norsk Tipping-ligaen med åtte scoringer.

Berg: - Stortrives i klubben

- Jeg er veldig glad for å ha signert en ny kontrakt. Stortrives i klubben og gleder meg til å starte opp igjen etter ferien. Har veldig stor tro på at 2022 blir et godt år for klubben, sa Daniel Berg til honefossbk.no etter at han hadde skrevet under for et nytt år med klubben

Mye erfaring

30-åringen står bokført med 183 obligatoriske kamper og 33 scoringer for Bærum. Han fikk sin debut for klubben i 2012 (OBOS-ligaen)

Midtbanespilleren spilte for Kristiansund BK i 2015 og frem til han vendte tilbake til moderklubben (Bærum) i juli 2016. Han fikk 39 kamper og 5 scoringer for KBK som den gangen spilte i OBOS-ligaen.

Hønefoss BK er veldig fornøyd med at Daniel fortsetter i HBK-drakta!