Billetter i salg fra onsdag kl.12.00

Billettsalget til seriekampen i 1.divisjon mellom Hønefoss BK - Øvrevoll Hosle lørdag 10.oktober kl.15.00 på Aka Arena starter onsdag 7.oktober kl.12.00

BILLETTSALGET STARTER ONSDAG 7. OKTOBER KL 12:00
Velkommen til 14 runde i 1 divisjon kvinner. Møt opp på AKA-Arena og hei frem damene til nok en seier. Tabellnabo Øvrevoll Hosle kommer på besøk. Det er begrensing på 200 publikumsplasser, vær raskt ute og kjøp billett nå!

Alle som skal inn på stadion skal være forehåndsregistrert med navn og telefonnummer. Dersom det er ledige billetter på kampdagen så selges billetter i HBKårnern kampdag, 1 time før kampstart. Ta kontakt med markedsansvarlig Magnus Johannessen på tlf 48 25 39 29 dersom du trenger bistand til kjøp.

Restriksjoner

VIKTIG INFORMASJON GRUNNET COVID19:
Du kan ikke møte til kampen dersom du ikke føler deg helt frisk. Dette omfatter, men er ikke begrenset til halsvondt, forkjølelse, lett hoste, sykdomsfølelse, feber, hodepine, magesmerter og muskelsmerter. I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte tilskuere i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, er det viktig at du er klar over at billetten er personlig og kan ikke brukes av andre.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Billetter til kampen mellom Hønefoss BK - Øvrevoll Hosle: TRYKK PÅ BILLETTKNAPPEN

KJØP BILLETTER

Dersom det er ledige billetter på kampdagen så selges billetter i HBKårnern kampdag, 1 time før kampstart.

Annonse fra Obos-ligaen: