Billettinfo til våre hjemmekamper

Onsdag 15.juli kl.17:00 legger vi ut billetter til vår første hjemmekamp i 1.divisjon kvinner mot Åsane til salg.

BILLETTER TIL VÅRE HJEMMEKAMPER

Førstkommende lørdag er vi i gang med serien for våre damer i 1. divisjon. Første serierunde spilles borte mot Amazon Grimstad lørdag 11. Juli kl 13:00. 

Søndag 19. juli kl 15:00 spiller vi den andre runden mot Åsane hjemme på AKA Arena.

Onsdag 15. juli kl 17:00 legger vi ut for salg de billettene vi har igjen etter at sesongkortholdere og sponsorer har gitt tilbakemeldinger på om de vil benytte seg av sine billetter. Det er vanskelig å si hvor mange det blir, men vi vet at totalen ikke kan overstige 200 personer.

Billettprisen er kr 110,- pr voksen og 55,- for personer under 18 år. Det vil ikke være anledning til å reservere billetter før de legges ut, alle billetter selges via våre hjemmesider honefossbk.noHer blir det først til mølla som gjelder!

Det er i forbindelse med korona-situasjonen innført regler vi må forholde oss til når vi inviterer til kamp. Norges Fotballforbund krever at alle som slippes inn på stadion skal registreres med navn og telefonnummer, og vi må selge elektroniske billetter. Ved kjøp av billett, som må gjøres via våre hjemmesider, så sendes billetten til deg pr e-post og sms. Ved inngangen vises billetten frem fra telefon, eller utskrift av billett, og vi skanner denne slik at det registreres hvem som er inne på stadion.

Har du spørsmål vedrørende kjøp av billetter kan du sende e-post til [email protected] eller kontakte Runar Vinjevoll på tlf. 91 81 50 88.

Restriksjoner på grunn av koronaviruset gjør at det blir forandringer rundt akkreditering og frikort - Media og frikort

Annonse fra Obos-ligaen: