Billettsalget har startet

Billettsalget til cupkampen Hønefoss BK - Sandviken tirsdag 6.oktober kl.15.30 på Aka Arene starter fredag 2.oktober kl.12.00

1.RUNDE NM KVINNER
HØNEFOSS BK - SANDVIKEN TIRSDAG 6.OKTOBER KL.15.30 AKA ARENA

BILLETTSALGET STARTER FREDAG 02. OKTOBER KL 12:00
Velkommen til 1. runde i NM. Møt opp på AKA-Arena og hei frem damene videre i cupen. Toppserielaget Sandviken kommer på besøk.       Det er begrensing på 200 publikumsplasser, vær raskt ute og kjøp billett nå!

Alle som skal inn på stadion skal være forehåndsregistrert med navn og telefonnummer. Dersom det er ledige billetter på kampdagen så selges billetter i HBKårnern kampdag, 1 time før kampstart. Ta kontakt med markedsansvarlig Magnus Johannessen på tlf 48 25 39 29 dersom du trenger bistand til kjøp.

Restriksjoner

VIKTIG INFORMASJON GRUNNET COVID19:
Du kan ikke møte til kampen dersom du ikke føler deg helt frisk. Dette omfatter, men er ikke begrenset til halsvondt, forkjølelse, lett hoste, sykdomsfølelse, feber, hodepine, magesmerter og muskelsmerter. I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte tilskuere i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, er det viktig at du er klar over at billetten er personlig og kan ikke brukes av andre.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes ikke.

TRYKK PÅ BILLETTKNAPPEN

KJØP BILLETTER

 

Annonse fra Obos-ligaen: